Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Anunturi

scrisoare deschisa

Stimați colegi,

Vă invit să studiați cu atenție cele două materiale atașate acestui mesaj. Ele conțin invitația de a participa în perioada 19 - 28 August 2019 la un curs inedit într-un loc deosebit în China.
Cursul este de Medicină Tradițională Chineză, adică este compus din meditație, exerciții fizice pentru conservarea sănătății și recuperarea după boală, cursuri teoretice și practice despre diagnosicul și tratamentul MTC (acupunctură, fitoterapie și dietoterapie) al anumitor patologii. Toate informațiile le găsiți în prezentarea ppt a cursului. Tot în acest material găsiți și informațiile despre cazare și costuri. Organizatorii cursului vor asigura transportul de la aeroportul din Beijing până în Wutaishan și înapoi. Se va călători cu autocarul 5h 46 min. În sarcina participanților vor fi doar biletele de avion până la Beijing.
Cel de-al doilea material ppt conține prezentarea Wutaishan.
Un alt lucru ce va deosebi acest curs de altele este permisiunea de a veni și pacienți, pe care îi vom vedea tratați, le vom urmări zilnic evoluția, și le vom putea continua tratamentul la revenirea în țară.
Înscrierea pentru acest curs se va face până la sfârșitul lunii Ianuarie, pentru a menține costurile propuse, și pentru că, dacă formăm un grup am putea obține bilete de avion mai ieftine.
Țin să menționez că m-am străduit 11 ani să-i rog pe chinezi să organizeze un astfel de curs în locația respectivă.

Aștept cu drag înscrierile, menționând și faptul că locurile sunt limitate.
Toate cele bune,
Angela Tudor

Taiming Acupuncture 2019 Wutaishan    Wutai Mountain


 

SRMTC anunta un eveniment important organizat de colegii nostri italieni:
“Al doilea Simpozion International de Cercetare in Acupunctura”
20, 21 octombrie 2018 Bologna, Italia
Detalii aici


Scoala Romaneasca de Medicina Traditionala Chineza anunta inceputul unei noi serii de cursanti. Primul modul va avea loc in 20-21 octombrie 2018, ora 9.00, la Targoviste, la sediul SRMTC, Str. Ion Heliade Radulescu 19-21.
Costul fiecarui modul este 300 lei, include materialul de curs si masa de pranz.
Cursul se adreseaza medicilor sau studentilor la medicina (generala si dentara).

Pentru alte informatii legate de inscrierea la curs, sunati la numarul de telefon din pagina de contact sau trimiteti Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Va asteptam!

 

 

 

 

 

 


ARHIVA - CONGRES IUNIE 2018

office@srmtc.ro

Sediul Stiintific

Clinica „Tai Chi Medical”
Clinica „Tai Chi Medical”
Strada Ion Heliade Radulescu
Str. Ion Heliade Radulescu,
Nr. 19–21, Cod 130038
Nr. 19–21, Cod 130038
TargovisteJud.Dambovița
Targoviste, Jud.Dambovița

Program secretariat

Luni-Vineri
Luni - Vineri
13:00 - 18:00
13:00 - 18:00