Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Despre noi

Societatea Romana de Medicina Traditionala Chineza este o organizatie profesională yin yang300medicala non-profit, înfiinţată in anul 2009, cu scopul promovării Medicinei Tradiționale Chineze ca specialitate medicală de sine stătătoare, care să reunească toate subdomeniile sale specifice: acupunctura, fitoterapia, masajul terapeutic, dietoterapia şi exerciţiile energetice (qigong).

În prezent SRMTC are 83 de membrii, medici de diferite specialităţi, cu sau fără competenţă în acupunctură, dar interesaţi de valorile promovate de Medicina Tradiţională Chineză.

Societatea s-a înfiinţat și din nevoia medicilor de a-şi completa cunoştinţele cu elementele de fiziologie, fiziopatologie, diagnostic şi tratament proprii Medicinei Tradiţionale Chineze, dar şi pentru a promova integrarea acestui tip de medicină în sistemul medical românesc, după modelul ţărilor vest - europene precum Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania sau Ungaria.

Calitatea de membru al SRMTC poate fi obținută de medicii care practică această specialitate dar şi de medicii din alte specialităţi interesaţi de acest domeniu.

SRMTC organizează regulat manifestări ştiinţifice (simpozioane şi cursuri) şi conferinţe naţionale cu participare internaţională, toate fiind creditate de Colegiul Medicilor din România.

Dorim să demonstrăm ca Medicina Tradiţională Chineză în ansamblul ei aduce mai multe beneficii decât acupunctura singură şi că, reprezintă in felul acesta o specialitate medicală adevarată, aşa cum se practică ea în prezent în spitalele de medicină tradiţională din China.

office@srmtc.ro

Sediul Stiintific

Clinica „Tai Chi Medical”
Clinica „Tai Chi Medical”
Strada Ion Heliade Radulescu
Str. Ion Heliade Radulescu,
Nr. 19–21, Cod 130038
Nr. 19–21, Cod 130038
TargovisteJud.Dambovița
Targoviste, Jud.Dambovița

Program secretariat

Luni-Vineri
Luni - Vineri
13:00 - 18:00
13:00 - 18:00