Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Testimoniale

Noii cursanti ai Scolii Romanesti de MTC (seria 2016-2018) au participat la primul DSC 7742 Copymodul in 12-13 martie 2016. 
Dintre primele feedback-uri:

"Mi-a placut experienta oferita de curs. A fost un curs bine structurat, informativ, si cel mai mult mi-a placut ca a fost interactiv. Ma bucura faptul ca se pune accent pe intelegerea informatiei , nu doar pe transmiterea si retinerea ei. Recunosc ca nu sunt un pasionat al istorie, dar in acelasi timp mi se pare normal sa se stie ca informatiile au origini atat de indepartate, mai ales ca cel mai probabil va trebui sa aparam veridicitatea si eficienta practicilor traditionale chinezesti in fata scepticilor. In plus, e posibil chiar printre cursanti sa fie sceptici, asa ca o parte de istorie prinde bine pentru inceput. Va multumesc inca o data pentru curs si ne vedem in mai." S.M

Din anii trecuti:
Deschiderea Școlii Românești de MTC și primul modul au avut loc la Târgoviște în 7-8 decembrie 2013. Participanții au fost rugați sa își spună părerea legată de informațiile teoretice, aplicațiile practice si exercițiile de gimnastică - qigong, pentru a putea îmbunătăți din mers desfășurarea cursului. Iată câteva opinii si sugestii:

"Bună ziua, Cel mai important lucru este că a demarat cursul și că există (cel puțin până acum ) o atitudine deschisă la tot ce înseamnă MTC. Am apreciat mult structurarea informației la Angela și exemplele practice la Răzvan (chiar am mai invațat câte ceva din ele). Este salutară introducerea gimnasticii energetice pentru că făra ea MTC nu este completă. Aș propune ca gimnastica energetică să nu urmeze neapărat "tema zilei" ci să-și urmeze propria structurare. Deși așteptam demult să văd tehnicile maestrei Guo Lin (acum în sfârșit am văzut ceva), aș fi început cu ceva mai de la bază pentru că, pentru peste jumatate din sală, subiectul era străin. Toate cele bune si succes în continuare! CM"

"Mie cursul mi s-a părut foarte reușit, mai ales pentru un curs introductiv. Felicitări și pentru organizarea administrativă excepțională. Am considerat utile atat teoria cât și practica, iar gimnastica - o surpriză foarte placută - nu mă așteptam. Ce mi s-ar părea util pentru întâlnirile următoare: mai multă bibliografie/link-uri, informații teoretice în format digital- nu are rost să tipăriți. Informații utile pentru aprofundarea teoriei și ca bază de discuții. După cum ați menționat și la curs - există multe traduceri si interpretări si cumva, avem nevoie de un limbaj comun. Felicitari încă odată și Sărbători fericite! Cu drag, CH"

"În primul rând felicitări pentru cursul care a deschis Școala de MTC! Din punctul meu de vedere totul este foarte interesant, inclusiv gimnastica care ne mai trezeste si ne mai oxigenează creierele. Îmi doresc ca la restul cursurilor să facem și mai multe exerciții practice; fie exerciții colaj, fie diverse cazuri întâlnite pe parcursul practicii lectorilor. Exemplificarea ne-ar ajuta să ințelegem mai ușor principiile MTC. LM, Kinetoterapeut"

"Cursul a fost O.K, lectorii, ca întotdeauna, la mare înălțime, iar gimnastica din punctul meu de vedere binevenită, nu ar strica mai multe reprize intercalate între expunerile teoretice. O seara minunata, CP"

"Informațiile teoretice – bune. Ținând cont că erau mulți care nu știau nimic despre MTC, poate ar fi de ajutor să mai primească niște materiale. Sau măcar niște rețete de puncte pentru presopunctură – cefalee, dureri de dinți. Și să se fi plimbat niște ace prin sală, să le vadă lumea. Exercitiile practice – excelente. Gimnastica poate ar fi fost bine să se fi făcut ca la Tung – imediat după masă. Să se mai trezească oamenii."

"Îti mulțumim Angela pentru cursul oferit, mulțumim lectorilor și te asigurăm de tot sprijinul și participarea noastră în continuare. Cursul este foarte bine structurat prin multitudinea de informatii utile si practice, care te pun puțin pe gânduri înaintea punerii unui diagnostic corect. Fiecare curs este o provocare. Cu drag, I și N."

"Vă salut cu drag, sunt încă sub "vraja" experienței din acest weekend, o prezentare de curs cum mi-am dorit demult ( eu am facut atestatul în '99 "toamna", dar am inceput să practic numai de 5 ani și simțeam la modul cel mai "acut" nevoia să-mi "împrospătez cunoașterea" de la maeștrii autentici, dornici să împărtășească din experiența lor. Mi-a plăcut mult totul: și abordarea teoretică și exercițiile practice ( filmuletele, jocul cu tangrame a fost super), mai puțin QiGong-ul... mi s-a părut "o rupere de ritm" care insă pe mine m-a perturbat puțin...adică, pentru mine era o informație absolut nouă și parcă nu-mi mai "încăpea" în creier. N-aș vrea să fiu greșit înțeleasă, am toată aprecierea pentru d-na doctor care practică Qigong, însă nu am "rezonat" eu cu această practică, probabil "problema" e la mine. Îmi doresc mult să particip la toate modulele și sper să găsesc "resurse" să susțin financiar acest efort. VJ"

Dupa primele 5 module de curs, inainte de Paste 2014:
"Buna ziua,
Avand in vedere ca suntem intr-o perioada aparte din an in care fiecare isi face un bilant al celor bune si celor mai putin bune, simt nevoia sa va impartasesc cateva din impresiile mele privitor la curs. Am venit la acest curs din nevoia de a invata mai multe despre Acupunctura intr-un cadru organizat- motivational, nu individual. Locatia a fost, de asemenea, foarte importanta- zona are o valoare sentimentala deosebita pentru mine. Va marturisesc, ca fara sa va cunosc pe nici unul dintre cei implicati, nici personal, nici profesional, proiectul ambitios pe care ni l-ati propus initial nu am crezut ca il veti putea duce la bun sfarsit - din varii motive (echipa prezentata initial destul de mare- greu de gestionat, diversele sicane care ar fi putut aparea de la alte foruri si organizatii oficiale, probleme tehnice, administrative, etc). Dupa fiecare intalnire incantarea mea fata de curs si admiratia fata de voi- staff-ul organizatoric sunt in crestere constanta. Ati reusit sa creati un produs exceptional. Cursurile sunt bine gandite, bine prezentate,iar caietele de curs- o idee geniala. La fel de exceptional este faptul ca ati reusit sa adaugati inca un motiv la lista mea, pentru care particip in continuare, in afara celor deja prezentate. Ma bucur sa investesc intr-un proiect construit cu daruire si onestitate care valorifica inteligenta, experienta si munca asidua de ani de zile a celor implicati. Reusiti sa vindeti experienta si inteligenta - e mare lucru si o gura de aer proaspat intr-un mediu saturat de incompetenta si arivism.
Va sunt sincer recunoscatoare,
Sarbatori cu bucurie,
C.H."

office@srmtc.ro

Sediul Stiintific

Clinica „Tai Chi Medical”
Clinica „Tai Chi Medical”
Strada Ion Heliade Radulescu
Str. Ion Heliade Radulescu,
Nr. 19–21, Cod 130038
Nr. 19–21, Cod 130038
TargovisteJud.Dambovița
Targoviste, Jud.Dambovița

Program secretariat

Luni-Vineri
Luni - Vineri
13:00 - 18:00
13:00 - 18:00